Tauhokohoko Kuputuhi Waea Pukoro: He Aratohu Matawhānui

Explore innovative ideas for Australia Database development.
Post Reply
bdjakaria76

Tauhokohoko Kuputuhi Waea Pukoro: He Aratohu Matawhānui

Post by bdjakaria76 »

Ko te hokohoko kuputuhi waea pūkoro, e mohiotia ana ko te hokohoko SMS, he taputapu kaha. Ka taea e nga pakihi te korero tika me o raatau kaihoko. Ko tenei rautaki ko te tuku karere whakatairanga me nga whakahou. Ka tukuna tika nga karere ki te taputapu pūkoro a te kaiwhakamahi. He huarahi tino whai hua ki te uru atu ki te hunga whakarongo. Ko nga reiti tuwhera mo nga karere SMS he tino tiketike. Tata tonu nga tangata ki te tirotiro i a raatau karere kuputuhi. Na tenei ka waiho hei hongere pono mo nga panui nui. Ka taea e nga pakihi te whakamahi mo nga kaupapa rereke. Ka taea e ratou te panui i nga hua hou, i nga hoko motuhake ranei. Ka taea hoki e ratou te tuku whakamaumahara hui. Ka taea ranei e ratou te tiri i nga utu motuhake.

Ko te ahua tonu o nga karere kuputuhi he painga nui. Ka whiwhi tonu nga kaihoko i nga korero. Kaore he whakaroa penei me te hokohoko imeera. Ka taea e ratou te mahi i runga i te tuku i tenei wa tonu. Ka taea e tenei te piki tere o nga hoko. Ko te ngawari o te reo tetahi atu painga. He poto, he tika hoki nga korero. Ma tenei ka kaha nga pakihi ki te noho poto. Ka whakarite hoki ka taea e te kaihoko te tiki tere i te karere. Ko te hokohoko kuputuhi he tino whaiaro ano. Ko te ahua he korero tika. Ka awhina tenei ki te hanga hononga kaha ki nga kaihoko. Ka whakatairanga i te ngakau pono. Ka taea e te kaupapa hokohoko kuputuhi pai te mahi hei hurihanga keemu. Ka taea te whakanui i te tohu tohu me te pupuri i nga kaihoko. Ko te hokinga mai mo te haumi ka nui pea.

Te Maramatanga ki te Whenua o te hokohoko SMS
Ko te hokohoko SMS he nui ake i te tuku tuhinga noa. Me whai rautaki whakaaro pai. Me whiwhi whakaaetanga nga pakihi mai i o raatau kaihoko. He taahiraa tuatahi nui tenei. He maha nga waahi e Raraunga Telemarketing hiahiatia ana e te ture. Ka whakapumau hoki i te whakarongo a te hunga whakarongo. Ko te tuku karere kore tono he whakaaro kino. Ka whakapataritari i nga kaihoko pea. Ka taea hoki te raruraru ture. Na reira, me maarama nga pakihi ki te whakauru ki roto. Ka mahia tenei ma te puka paetukutuku. Ka taea ranei te mahi ma te kupu matua ka tukuna ki te waehere poto. Ka whakaae te kaihoko ki te whiwhi karere. Ka hanga tenei i te turanga o te whakawhirinaki. Ka whakarite kia pai nga mahi hokohoko.

He rereke nga momo kaupapa whakahau SMS. Ko etahi mo te whakatairanga me te hoko. Ka whakamahia enei ki te akiaki i nga hoko tere. Ko etahi atu mo nga kaupapa korero. Ma ratou pea mo te whakapumau ota, mo nga whakahou kaipuke ranei. Ka awhina enei ki te whakapai ake i te wheako o nga kaihoko. Ka taea hoki e nga pakihi te whakamahi SMS mo nga kaupapa pono. Ka taea e ratou te utu ki nga kaihoko maha me nga tuku motuhake. Ka whakatenatena tenei i nga pakihi hou. I tua atu, ka taea te whakamahi i te hokohoko kuputuhi mo te urupare. Ka taea e nga pakihi te tuku rangahau hei kohikohi i nga whakaaro o nga kaihoko. Ka awhina tenei ki te whakapai ake i a raatau hua me o ratonga. Ko te ngawari o te SMS tetahi o ona kaha nui. Ka taea te urutau ki nga whaainga pakihi maha. No reira, he nui nga mea ka taea.

Te hanga Karere SMS Whakaoho
Ko te hanga i tetahi karere kuputuhi whai hua he toi. Me poto te karere me te whai mana. He tepe pūāhua tā te karere kuputuhi. Ko te tikanga tata ki te 160 nga tohu. Ko te tikanga he mea nui ia kupu. Ko te karere kia marama te karanga ki te mahi. He aha taau e hiahia ana kia mahia e te kaihoko? Kei te pirangi koe kia toro atu ratou ki to paetukutuku? Kei te hiahia koe ki te whakamahi i tetahi waehere coupon? Me tino marama tenei karanga ki te mahi. Me ngawari te whai a te kaihoko. Hei tauira, "Hokona inaianei!" ranei "Patohia ki konei!" he tauira pai. Ko te whakamahi i te ahua ohorere ka whai hua. Ko nga kupu penei "Tapae wa iti!" ka taea te akiaki i nga mahi tere.

Ka taea hoki e te whakawhaiaro te rereketanga nui. Ko te korero ki te kaihoko ma te ingoa he pa pai. Ma tenei ka pai ake te ahua o te karere. Ka taea te whakanui ake i te tupono ki te whakautu. He pai ake te whakamahi i te hitori hoko a te kaihoko. Ko te tuku atu ki a raatau e whakaatu ana kei te mohio koe ki a raatau. Hei tauira, ka taea e te toa te tuku utu mo nga taonga i tirotirohia e ratou i mua. He mea nui ano te wa o te karere. Ko te tuku tuhinga i te wa kino ka hoha. He pai ake te tuku atu i nga haora pakihi. A ape i nga po roa, i nga ata ata ranei. E whakaatu ana tenei i te whakaute mo te wa o te kaihoko. Ko te karere kua oti te hanga pai ka angitu ake. No reira, he mea nui te whakamahere tupato.

Te whakauru i te SMS me etahi atu hongere hokohoko
He pai ake te mahi hokohoko SMS ina ehara i te mea ko ia anake. Me noho hei waahanga o te rautaki nui ake. Ko te whakauru ki etahi atu hongere he mea nui. Hei tauira, ka taea e te kaupapa imeera te whakatairanga i te hainatanga SMS. Ka awhina tenei ki te whakatipu i to rarangi kaiohauru karere kuputuhi. Waihoki, ka taea te whakamahi i nga paapori pāpori ki te panui i tetahi tuku tuhinga-anake motuhake. Ko tenei ka akiaki i te whakaurunga puta noa i nga papaaho maha. Ka taea hoki e nga karere kuputuhi te whakarei ake i te hokohoko imeera. Ka taea e koe te tuku tuhinga hei whakamaumahara ki nga kaihoko mo te imeera kua ngaro pea ratou. Ka taea ranei e koe te tuku tuhinga me te hono ki tetahi panui imeera roa ake.

Image

Ko te whakauru ki te paetukutuku he mea nui ano hoki. Ka taea e te pahū-ake i runga i to paetukutuku te akiaki i nga hainatanga. Ka taea e koe te tuku he utu iti mo te ohauru. Ka whakarato tenei i te akiaki tere. Hei tauira, "Tikina te 15% atu i to ota tuatahi ina haina koe mo a maatau tuhinga!" he tuku kaha. Ma tenei ka hanga he haerenga a nga kaihoko. Ka neke te kaihoko mai i te paetukutuku ki te hongere kuputuhi. Ma tenei ka hono tonu ratou ki to waitohu. I tua atu, ka taea e koe te whakamahi i nga karere kuputuhi ki te taraiwa waka. Ko te tuku tuhinga me te hono ki tetahi pou rangitaki hou he whakaaro pai. Ka taea ranei e koe te hono ki tetahi wharangi hua hou. Ko tenei whakakotahitanga i waenga i nga hongere ka whakanui ake i to toronga.

Te Ine i te Angitu o o Whakatairanga
He mea nui te ine i te whai huatanga o to hokohoko tuhinga. Me mohio koe he aha te mahi me te aha kaore. He mea nui nga tohu mahi matua (KPI). Ko tetahi o nga inenga tino nui ko te reeti whakauru. Ma tenei e whakaatu ki a koe e hia nga tangata e haina ana. Ko te nui o te reeti whakauru mai he pai to tuku. Ko tetahi atu inenga matua ko te reiti panui. Ka ine tenei i te maha o nga tangata ka pawhiri i nga hononga i roto i o tuhinga. Ko te reiti paataki teitei e tohu ana kei te whai waahi o karere. E whakaatu ana hoki e tika ana o tuku.

He mea nui ano nga reiti whakawhiti ki te whai. Ka ine tenei i te maha o nga tangata e hoko ana. E whakaatu ana i te paanga tika o to pakanga ki nga hoko. Me aro turuki ano koe i te reiti ohaurunga. He haki whero te reeti whakakore ohaurunga nui. Ko te tikanga he nui rawa o koutou karere. Ko te tikanga ranei karekau he mea e tika ana. No reira, ko te aroturuki i enei inenga ka awhina koe ki te arotau i to rautaki. Ka taea e koe te whakatika i o karere me te wa. Ma tenei ka pai ake koe i nga wa katoa. Ko tenei huarahi e pa ana ki nga raraunga ka whai hua pai ake. Ka taea e koe te whakanui ake i to hokinga mai mo te haumi.

Ko te heke mai o te hokohoko Kuputuhi Pukoro
Ko te heke mai o te hokohoko kuputuhi he mea whakahihiri. Kei te whanake haere tonu me te hangarau. Ko nga Ratonga Whakawhitiwhiti Taonga (RCS) tetahi ahunga whakamua. He rite te RCS ki te putanga hou o te SMS. Ka taea e ia te whai taonga nui atu i nga panui korero. Ka taea e koe te whakauru i nga whakaahua me nga ataata taumira teitei. Ka taea hoki te taapiri i nga paatene tauwhitiwhiti. Ma tenei ka nui ake te mahi a te kaihoko. Ka taea e nga pakihi te tuku korero ataahua ma te kuputuhi. Ka taea hoki e ratou te tuku whiringa mo nga kaihoko ki te taunekeneke. Hei tauira, ka taea e te kaihoko te patene i te paatene hei whakarite i tetahi huihuinga.

Ko tetahi atu ahuatanga ko te whakamahi i te mohiotanga horihori. Ka taea e AI te awhina i te whakawhaiaro i nga karere. Ka taea e ia te tarai i nga raraunga kaihoko ki te hanga tuku ritenga. Ka taea hoki te awhina i nga waahanga o te tukanga. Hei tauira, ka taea e te AI chatbot te whakahaere i nga uiuinga ratonga kiritaki. Ka taea e ia te whakautu tonu ki nga paatai noa. Ma tenei ka wetea nga kaimahi tangata. Ka whakarato tautoko tonu ki nga kaihoko. Ko te whakauru o AI me te hokohoko kuputuhi ka arahi ki nga kaupapa whakahirahira ake. Ka waihangahia he haerenga a nga kaihoko me te pai ake. Ko te wa kei te heke mai ko te hanga hononga hohonu ake.

Te Aperaa i nga Rawe noa
Ahakoa he kaha te hokohoko kuputuhi, he mahanga. Ko te karo i enei he mea nui mo te angitu. Tuatahi, kaua e paopao ki o kaiohauru. Ko te tuku i nga karere maha ka hoha. Ka taea te arahi ki te reiti wetewete ohauru nui. Tuarua, whakaute i nga wa katoa mo te noho tūmataiti. Kaua rawa e tohatoha nga raraunga kaihoko ki etahi atu. Ka taea e tenei te whakakore i te whakawhirinaki me te arahi ki nga take ture. Tuatoru, kia marama o koutou karere. A ape i nga korero korero, reo rangirua ranei. Me mohio tonu te kaihoko ki te karere. Karekau he hua ka puta mai i te panui pohehe.

Ka mutu, kaua e wareware ki nga ahuatanga o te ture. Kia mau tonu ki nga ture. He rereke nga ture o nga whenua rereke mo te hokohoko kuputuhi. Me mohio koe me whai i enei ture. Hei tauira, ko te Ture CAN-SPAM i te US he whakaritenga motuhake. Ki te kore e tutuki ka puta he whaina nui. Ma te karo i enei hapa noa, ka taea e koe te hanga i tetahi kaupapa hokohoko kuputuhi angitu me te pumau. Ko te hanga hononga mo te wa roa. Ehara i te mea mo te hoko tere. Me arotahi tonu ki te whakarato uara.
Post Reply